Montag, 27. März 2017

European Tomato Forum 2017

Hotel reservations

For the night of 1 - 2 June 2017, we have blocked a number of rooms at the conference hotel, Hotel Nikko in Düsseldorf for the exclusive use of delegates.  You can reserve these under the reference "European Tomato Forum". For further details, please see the following PDF.

Hotel rooms 2017 As at 1.2.2017

In view of the possibility of other major events taking place in Düsseldorf, we recommend you to book early. Please note the cancellation conditions of the hotel.

Hotelreservierung

Für die Nacht vom 1. - 2. Juni 2017 haben wir exklusiv für die Teilnehmer unseres Kongresses Zimmerkontingente im Hotel Nikko in Düsseldorf hinterlegt, die Sie unter dem Stichwort "European Tomato Forum" abrufen können. Information hierzu können Sie hier als PDF herunterladen.

Zimmerkontingente 2017 Stand 1.2.2017

Aufgrund anderer Messe- und Kongressveranstaltungen empfehlen wir eine rechtzeitige Hotelreservierung. Bitte beachten Sie die Stornierungsfristen in der Hotelbestätigung.

Organisation:

AMI
Dr. Hans-Christoph Behr
Agrarmarkt Informations-Gesellschaft mbH
Dreizehnmorgenweg 10
53175 Bonn
Tel. +49-228-33805-250
Fax +49-228-33805-592
E-Mail: hans-christoph.behr(at)ami-informiert.de
www.ami-informiert.de

Fruchthandel Magazin
Kaasten Reh
Fruitnet Media International GmbH
Lindemannstrasse 12
40237 Düsseldorf
Tel. +49-211-99 10 4-10
Fax +49-211-691 17 46
E-Mail: kr(at)fruchthandel.de
www.fruchthandel.de


ETF Anmeldeformular 2017

Bitte melden Sie mich für das European Tomato Forum 2017 zum Frühbucherpreis von EUR 450,- (zzgl. MwSt.) bis 21. April 2017 verbindlich an. Danach EUR 550,- (zzgl. MwSt.).

Optionen:
Sicherheitscode zum Spamschutz Wenn Sie den Sicherheitscode nicht lesen können, bitte hier klicken.

Gold Sponsors 2017

Silver Sponsors 2017

Bronze Sponsors 2017

Organisers

The European Tomato Forum is organised by
AMI -
Agrarmarkt Informations-Gesellschaft mbH
Fruchthandel Magazin

 

 

Fruchthandel Magazin

Ausgabe Nr. 12/2017

Win-win-Situation

PILZE
Lieferkette und Verbraucher profitieren von nachhaltiger Produktion

SOFTWARE
Maßgeschneiderte Lösungen für Anwender

BÜNTING
Mit Obst und Gemüse neu profilieren

Zum E-Paper

Zur Ausgabe

Themenvorschau Magazin

März

Nr. Erscheint am Anzeigen-
schluss
Themen u.a.
12 24.03.2017 14.03.2017 • Pilze
• Software-Lösungen
13 31.03.2017 21.03.2017 • Handel mit Osteuropa

April

Nr. Erscheint am Anzeigen-
schluss
Themen u.a.
14 07.04.2017 28.03.2017 • Beerenobst aus Spanien
• Saatgut und Sortenentwicklung
15 15.04.2017 04.04.2017 • Frischepartner Niederlande, Frühjahr
• Saisonstart in Neuseeland
16 21.04.2017 11.04.2017 • Saisonstart in Flandern
• Sortierung und Verpackung (Interpack, Düsseldorf, 04.-10.05.2017)
zum ThemenplanAnzeige buchen

Events

27.03.2017

Global Berry Congress

Sustainable growth in the fresh berry category is critical for the future of the sector. The Global Berry Congress brings together 400+ of the sector's key players to discuss future opportunities.

29.03.2017

WorldFood + Agroworld Uzbekistan

16th International exhibition for the food & drinks industry

02.04.2017

Natural & Organic Products Europe

Europe's leading natural business event: Packed full of innovation and new trends, the seminars, Keynotes and demo sessions will inspire, educate and excite to give you fresh ideas.

04.04.2017

ProFood Tech

The Food & Beverage Processing Event

05.04.2017

Empack

Fachmesse für Verpackungstechnik

09.04.2017

BioWest

Die regionale Fachmesse für den Biofachhandel

09.04.2017

Sol & Agrifood

The International Exhibition of Quality Agro-Foods: a prestigious showcase that, also by being held alongside Vinitaly, promotes excellence in olive oil and agro-foods on a national and international scale.

alle Events ansehen
Copyright © 2017 Fruitnet Media International GmbH   DisclaimerDatenschutzSitemapAGB / WerbungAGB / AbonnementImpressum
All rights reserved, Republication or redistribution of content, including by framing or any other means, is expressly prohibited without prior written consent.